• BANNER1-1
  • BANNER2-1
  • BANNER3-1
  • Service

    Layanan

    Nyedhiyakake pipa baja berkualitas tinggi lan produk sing gegandhengan, lan ngupayakake nyedhiyakake produk unik lan layanan tingkat dhuwur.
  • Quality

    Kualitas

    Ngerteni syarat pelanggan kanthi lengkap, nindakake tugas lan ora nggawe pangecualian, nindakake sing paling apik, lan terus berkembang.
  • Concept

    Konsep

    Perusahaan netepi filosofi bisnis "pelanggan pisanan, maju", nyedhiyakake layanan berkualitas tinggi kanggo para pelanggan.

Produk Unggulan

  • factory
  • factory

Babagan Kita

Wenyue minangka perusahaan produk baja lengkap ing china, kanthi dodolan taunan luwih saka 1 yuta ton.Perusahaan iki darmabakti kanggo nyediakake siji-mandeg layanan pengadaan baja kanggo klien global.Produk utama: Steel bar, Steel Plate / Sheet, Galvanized Steel Products, Steel Pipe / Tube, Flange, Adhering to tenet saka "kelas kapisan kualitas lan layanan. kanggo nggawe merek perusahaan", perusahaan wis nggawe kemitraan jangka panjang lan stabil karo akeh manufaktur kondhang ing omah lan ing luar negeri, kanthi ati-ati ngumpulake produk merek saka macem-macem manufaktur, lan entuk sumber daya pelengkap kanggo nyukupi kabutuhan pasar sing beda-beda.Kanggo mbantu mayoritas manufaktur nambah daya saing, kudu dadi mitra paling apik kanggo kabeh klien.

Sinau luwih lengkap

Tekane Anyar